> Бенд/Група

Instrumental Band

Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Preview Thumbnail
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band
Instrumental Band

Инструментал Бенд е бенд кој постои и настапува пред македонската публика веќе 19 години.

Свири секаков жанр на музика, било да е повод свадбена свеченост, дискотека, матура, проватна забава итн.

Имаме голем репертоар од народна, забавна, поп-рок, македонска и странска музика

  • ID: 5314
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави