> Бенд/Група

Пламенка Трајковска – мали камерни состави

Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Preview Thumbnail
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави
Пламенка Трајковска – мали камерни состави

Гудачки квартет/трио/секстет, дуо виолина и пијано/виолончело и камерен оркестар.

Пламенка Трајковска – мали камерни состави се состои од професионални музичари  со догогодишно искуство во реализирање на музички програми наменети за концерти, евенти, семејни свадби и прослави, промоции, официјални вечери и коктели.

Музичката програма се состои од изведба на бисерите на класичната музика, композиции во ,,crossover” стил како ,,Бонд” квартетот, ентертаинтмент програма, танго музика и композиции во латино стил и во стилот на Андреа Бочели и народни песни во класичен и во модерен стил.

Пламенка Трајковска – мали камерни состави  имаат искреирано повеќе музички програми со цел соодветно и професионално да одговорат на сите потреби на клиентите и таа работи како соло виолинист, како дуо виолина и пијано/виолончело, како гудачкиот квартет (две виолини, виола и виолончело), гудачки секстет(четири виолини, виола и виолончело), гудачко трио(виолина, виола и виолончело), и како Оркестар ,,Ода на радоста” со кои реализираат комплетна концертна програма и ,,flash mob” за оркестар – прв од ваков вид во Македонија.

  • ID: 5218