> Парови

Bobi & Z-Tem

Bobi & Z-Tem
Bobi & Z-Tem
Bobi & Z-Tem
Preview Thumbnail
Bobi & Z-Tem
Bobi & Z-Tem
Bobi & Z-Tem

Групата Z-Tem постои веќе 10+ години на домашната музичка сцена и се вбројува меѓу најбараните и најквалитетните бендови. Вокалот на групата Бобан Цаневски заедно со бендот бележат бројни настапи на речиси сите фестивали во нашата држава и надвор од неа.

  • ID: 4762