> Бенд/Група

FORCA BAND

FORCA BAND
FORCA BAND
FORCA BAND
FORCA BAND

Форца бенд постои повеќе од 15 години Наша цел е изведување на македонска народна и забавна музика, како и странска музика, на професионално ниво.

Нашиот бенд се состои од 6 членови нуди широк репертоар и музика за сите вкусови.

  • ID: 5321
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави