> Бенд/Група

BARCODE

BARCODE
BARCODE
BARCODE
BARCODE
BARCODE
BARCODE
BARCODE
BARCODE

Barcode/Баркод се состои од 6 члена професионални музичари од Битола и е бенд кој изведува најчесто поп и рок, како и народна музика.

Настапуваат во многу градови низ цела Македонија на секакви приватни и јавни забави.
Бендот е формиран во Октомври 2023 година.
Дел од членовите моментално студираат на Факултетот за музичка уметност во Скопје а другите се веќе дипломирани музичари.

Членовите на бендот се:

  • Никола Зац
  • Дарко Кулевски
  • Филип Ристевски
  • Бојан Ивановски
  • Боби Цветковски
  • Христијан Вендијоски
  • ID: 5347
  • Настапи: Свадби Прослави Евенти Забави