> Бенд/Група
ПромоТопБустиран

ASTRA BAND

ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND
ASTRA BAND

Овој музички состав опстојува повеќе од 8 години . Важи за еден од најбараните музички бендови во југоисточниот дел од државата па и пошироко, каде нашите журки важат за едни од најенергичните настапи .

Неуморно работиме на нови музички содржини ,се со цел да Ви ја  доближиме нашата енергија и харизма, како и што подобро допреме со нашето музицирање до вашите срца.

Забележани се наши гостувања по радио и тв емисии, учества на разни хуманитари збиднувања итн,итн…

Нашата вокалистка Пепита Бојкова е победник на најпрестижниот фестивал за новокомпонирана музика Фолк фест Валандово , со нумерата “До мојот последен ден”. 

 

  • ID: 4947
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави