Продолжи со опциите подолу >

Bendovi.mk

Интернет платформа за резервација и пребарување на бендови, групи или соло артисти.

Од креирање на платформата од новата 2024 до денес, посетеноста и активноста на bendovi.mk расте се повеќе и повеќе.

Оваа платформа го олеснува пребарување и резервацијата на одредени бендови или соло артисти при вашите настани, евенти, свадби, забави и слично.

Промоција со банер

Промовирајте го вашиот ресторан со банер низ платформата. Може да биде на почетна страна како поп-ап или со банер директно на објавата и информациите на самите изведувачи.

Промоција за настан

Директна промоција за настан/забава од вашиот локал. Промоција на платформата како и на социјалните медиуми со дополнителни спонзорства од наша страна.

Имате други потреби и идеи за промоција?

Контактирајте не на
071 797 074