> Бенд/Група
ПромоТопБустиран

Fantastic Band MK

Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Preview Thumbnail
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK
Fantastic Band MK

Информации за групата:

 • Дарко Ангеловски – Вокал
 • Бојан Илијески – Бас клавијатура, Кавал, Вокал и Хармоника
 • Дарко Петрески – Саксофон/Кларинет/Зурла/Гајда
 • Драган Николоски – Ударни инструменти, Тапан
 • Душко Наумоски – Хармоника, Клавијатура, Саксофон, Кларинет

Настапи:

  • Свадби
  • Прослави
  • Евенти
  • Родендени
  • Забави

Контакт телефон:

 • 078/321-901
 • 078/345-636
 • ID: 5598
 • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави