> Бенд/Група
ПромоТопБустиран

FANTASY BAND

FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND
FANTASY BAND

+389 75 312 919

+389 75 444 542

  • Иван Милевски – Вокал
  • Мите Костов – Соло Клавијетура
  • Ване Наумов – Бас Клавијетура
  • Симон Минов – Саксофон/Кларинет
  • Јашарчо Арифовски – Ударни Инструменти

Бенд за секоја прилика со широк спектар на репертоар и квалитет!

  • ID: 5566
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави