> Бенд/Група

Dace & Deki

Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Preview Thumbnail
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki
Dace & Deki

Даце и Деки, динамичното дуо кое носи духовни мелодии и живописни ритми на секоја изведба, се олицетворение на музичката синергија. “Live” изведби во клубови или приватни забави, ресторани и специјални настани, Dace & Deki овозможуваат незаборавно искуство, непречено преминувајќи помеѓу жанрови и стилови за да одговараат на секоја пригода.

  • ID: 5361
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави