> Соло Артист

Dzoko

Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko
Dzoko

Џоко Ѓоргиев соло изведувач 24 години од Струмица.

Тој изведува повеке жанрови на музика веќе 13 години свири на тапани од кои 8 години се бави професионално во својата работа.

  • ID: 5029