> Соло Артист

Зоран Рудан Цеки

Зоран Рудан Цеки
Зоран Рудан Цеки
Зоран Рудан Цеки
Зоран Рудан Цеки

Зоран Рудан Цеки, 30 години континуирани настапи и искуство низ Македонија. Настапува најчесто сам на матрици како пејач и свири гитара. Мајстор за журки и забави со екс ју – македонски поп рок, турбо фолк и народњаци за душа. Настапува и во разни состави и музички формации според потреба. Омилена публика од 40+

  • ID: 5111