> Бенд/Група
ПромоТопБустиран

Malinov & Special Selection

Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Preview Thumbnail
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection
Malinov & Special Selection

Malinov & Special Selection е бенд од Кочани!

Бенд со долгогодишно искуство на македонската сцена со многу настапи, свирки , забави, концерти и свадби во своето CV, составен од 6 високо образовани музичари:

  • Дејан Алексовски – Гитара и пратечки Вокал
  • Ненад Томев – Бас и Пратечки Вокал
  • Гоце Зашев – Клавијатури, Пратечки Вокал и Традиционални Македонски инструменти
  • Мартин Додевски – Тапани, Перкусии и Традиционален Селски Тапан
  • Филип Стефанов – Кларинет, Саксофон и Зурла
  • Петар Малинов – Вокал

Бендот низ градовите каде што настапува е добро познат од својот квалитет,  широк репертоар, одличен звук, професионализам, точност, одговорност а најмногу од се по прекрасната енергија што ја шират за време на нивните автентични настапи!

  • ID: 5646
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави