> Бенд/Група

Lockdown

Lockdown
Lockdown
Lockdown
Lockdown
Lockdown
Lockdown

Lockdown е Прилепски бенд кој свири Екс-Ју и Македонски забавни песни. Составот е од 4-ца млади членови кои со нивното творење ги промовираат безвременските хитови од Екс-Ју жанрот.

  • ID: 5156
  • Настапи: Прослави Родендени Евенти Забави