All listing from Bojan Ilijeski

> Бенд/Група
ПромоТопБустиран
3b55a4a1-1f37-461a-8656-34087d84a055
Широк репертоар

Информации за групата: Дарко Ангеловски – Вокал Бојан Илијески – Бас клавијатура, Кавал, Вокал и Хармоника Дарко

Настапи Свадби, Прослави, Родендени, Евенти, Забави