> Бенд/Група

Mercato Band

Mercato Band

Меркато бенд е бенд кој функционира повеке од една година и брои многу настапи низ цела Македонија.

Вокал на бендот е Бобан Мегленовски и Антонио Теља синтисајзер.

  • ID: 4974