> Соло Артист

Aleksandar Tasevski

Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski
Aleksandar Tasevski

Дозволете Александар Тасевски како досегашен фронтмен и пеач на групата “Балкан бенд” заедно со солистот и врвен инструменталист на кларинет и саксофон Јане Рафаиловски да бидат одговорни за вашата веселба.

  • ID: 5186
  • Жанр: Диско