> Соло Артист

Христијан Стојоски

Христијан Стојоски
Христијан Стојоски
Христијан Стојоски
Христијан Стојоски

Христијан Стојоски е вокален изведувач/пеач на Македонски народни и новокомпонирани песни.

  • ID: 5049