> Бенд/Група

Фаворити Бенд

Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд
Фаворити Бенд

Повеќе од 20 година на Македонската естрада,настапува на секаков вид свечености и концерти и креира своја авторска музика.

Бендот е составен од 5 члена и успешно ги реализира сите свечени манифестации

  • ID: 5039