Наградна Игра – 20.02.2024

Наградната игра која започна на 23 Јануари, 2023 година заврши. Се однесуваше на 3 добитници добиени по случаен избор, одбрани од страна на рандом интернет генератори. Добитниците мораа да го исполнат 3-те услови за да бидат верификувани.

Ги мотивираме сите учесници да не следат и понатаму – Следна голема наградна игра ќе биде околу Март (Април).

Добитници:

  1. Добитник на рачен паметен часовник R1: Nikolovska Vesna (линк до профилот)
  2. Добитник на рачен паметен часовник M10: Весна Танеска (линк до прифилот)
  3. Добитник на паметен телефон RedMi: Фросина Боневска Лазаревска (линк до профилот)
Share: