> Бенд/Група

White Wall

White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall
White Wall

Ние сме динамичен четиричлен бенд од Скопје, кој го носи рокот преку живи настапи на нашата музичка сцена.

Елена Чадиковска – Вокал

Зоран Арсов – Гитара

Лазор Бошкоски – Бас

Ерол Мулиќ – Тапани

Нашиот репертоар е составен од најголемите хитови на блуз, блуз-рок, хард-рок, поп-рок, композиции. Препознатливи сме по одлични преработки (cover) песни со енергичен и динимичен звук.

  • ID: 5006
  • Жанр: Ретро Рок