> Бенд/Група

The Crew

The Crew

The Crew бендот е формиран во 2016 година. Составен е од тројца искусни музичари: Александар Кутев( вокал и гитара), Иван Кутев(тапани и перкусии), Михајло Војтикив(бас гитара).  Препознатливи се по нивните одлични преработки на странски и екс ју поп и рок хитови.

  • ID: 4966
  • Жанр: Ретро Диско Рок