All listing from PETAR MALINOV

> Бенд/Група
ПромоТопБустиран
MalNov-012-copy2
Широк репертоар

Malinov & Special Selection е бенд од Кочани! Бенд со долгогодишно искуство на македонската сцена со многу

Настапи Свадби, Прослави, Родендени, Евенти, Забави