All listing from FANTASY BAND

> Бенд/Група
ПромоТопБустиран
1
Широк репертоар

+389 75 312 919 +389 75 444 542 Иван Милевски – Вокал Мите Костов – Соло Клавијетура

Настапи Свадби, Прослави, Родендени, Евенти, Забави