> Бенд/Група

Пуш Пауза

Пуш Пауза

Пуш Пауза е поп-рок бенд кој што се состои од амбициозни млади музичари. Постои од 2020 година и за време на своето постоење бендот има настапувано на голем број забави и настани од најразличен тип. Нивниот репертоар се состои од повеќе жанрови на музика, од кои највпечатливи се поп-рокот и англискиот хард рок.

  • ID: 4987