> Бенд/Група

Jack Daniel & Story Band

Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band
Jack Daniel & Story Band

Професионални во својата задача, преку магичен звук и шарм на сцената ви претставуваме поинаква забава за сите генерации, тоа е нашата улога како артисти.

Богат репертоар од Балканските земји, без конкуренција во народната и забавната музика од домашната и соседната сцена.

Зурла, тапан, конги, диџејска опрема, виолина, саксафон, синтисајзери, бубњеви, микрофони, менување стилска гардероба за потребите…

Уверете се во озборуваното!

  • ID: 4916
  • Настапи: Свадби Прослави Родендени Евенти Забави