All listing from Hristijan Chavkoski

> Бенд/Група
ПромоТопБустиран
vezilka
Широк репертоар

Група Везилка е вокално инструментален бенд, кој постои од 2018 година и кој од самиот почеток инсистира

Настапи Свадби, Прослави, Родендени, Евенти, Забави